Zlatopramen Radler pomeranč se zázvorem nově i v Maxilahvi 1,5 litru

10.07.2012 11:41

Zlatopramen Radler pomeranč se zázvorem je od tohoto měsíce v prodeji i v 1,5 litrové Maxilahvi. Dosud byl k dostání v půllitrových plechovkách a půllitrových skleněných lahvích. Balení v Maxilahvi se velmi dobře hodí pro různé outdoorové aktivity s přáteli.

 
„Obliba letního hitu, našich Zlatopramen Radlerů, stále stoupá. Protože naši zákazníci novou příchuť pomeranč se zázvorem žádají stále víc, připravili jsme ji pro ně také v Maxilahvi,“ konstatovala junior manažerka značky Zlatopramen Kristina Benkovičová. Druhá příchuť, Zlatopramen Radler citron, se v Maxilahvi prodává už od dubna 2012. „Maxilahev Radler pomeranč se zázvorem uvádíme na trh právě teď, protože zájem o obě příchuti je zcela vyrovnaný,“ dodala Kristina Benkovičová.
 
Nové produkty Zlatopramen Radler citrón a Zlatopramen Radler pomeranč se zázvorem se prodávají od dubna  letošního roku. Zavedením pravého, chuťově vyváženého a z přírodních surovin vznikajícího Radleru tak značka Zlatopramen 11° vyšla vstříc spotřebitelům, kteří si v posledních letech ochucená piva velmi oblíbili. Citrón zůstává u pivních mixů nejžádanější příchutí, pomeranč se zázvorem nabízí na našem trhu zcela unikátní kombinaci chuti.
 

Zlatopramen Radler citrón a Zlatopramen Radler pomeranč se zázvorem vznikají kombinací piva Zlatopramen se šťávou z přírodního ovoce a mají nízký obsah alkoholu maximálně do 2%. Receptura je originální a česká. Nápoj neobsahuje žádné konzervanty. Výsledkem je chmelově nahořklá a zároveň ovocná chuť. Radlery si totiž i přes snížený obsah alkoholu uchovávají typickou jemnou pivní hořkost a svou osvěžující chutí vybízí k napití nejen v létě, ale po celý rok

 

Zdroj: tisková zpráva pivovaru Heineken