Nepasterizované G nabízí ojedinělý chuťový zážitek

13.03.2013 21:13

Plzeňský pivovar Gambrinus se rozhodl rozšířit své portfolio. Milovníkům českého piva nabídne Nepasterizované G, pivo s výraznou svěží chutí. Té dosahuje zejména díky speciálnímu procesu mikrofiltrace. Čeští pivaři si mohou objednat čepovaný Nepasterizovaný G již od 4. března. Bude pouze čepovaný a k dostání bude ve více než 1 000 vybraných restauracích a hospodách.

Nepasterizované G, pivo plné života

Nepasterizované G je vařeno plzeňskými sládky z kvalitních přírodních surovin podle tradiční plzeňské receptury. Není ovlivněno pasterizací a díky šetrnému zpracování ve finální části procesem mikrofiltrace si uchovává výraznější chuť, vůni a křišťálovou jiskrnost piva Gambrinus. Pivaři si ho vychutnají ve více než 1 000 vybraných restauracích a hospodách. „Variantu v lahvích nechystáme,“ oznamuje Vojtěch Homolka, obchodní sládek značky Gambrinus a uvádí důvod: „Chceme, aby lidé v našich hospodách dostali něco výjimečného, co se jinde nedá sehnat. Proto jsme připravili Nepasterizované G právě tímto způsobem. V kombinaci s perfektním načepováním tohoto piva o správné teplotě do speciální sklenice, která svým klasickým tvarem podporuje trvanlivost a krásu pivní pěny, nabídneme pivním fajnšmekrům ojedinělý zážitek, živé pivo, které znalec ocení.“ A s úsměvem dodal: „Jsem přesvědčen, že v našich hospodách bude teď stále častěji znít hrabalovské ,Pane vrchní, panenkomarjá, co mi to nesete v půllitru za krásu.‘“

Napasterizované G je České pivo

Stejně jako další varianty značky Gambrinus i Nepasterizované G je nositelem prestižního chráněného zeměpisného označení České pivo. Spotřebitelé tak mají jistotu, že takto označené produkty jsou skutečně českým pivem vyráběným z kvalitních českých surovin, v České republice a dle tradičních postupů vaření.

 

Zdroj: tisková zpráva pivovaru Plzeňský Prazdroj