Hostan Hradní ve vybraných obchodech nově v Maxilahvi. S víčky lze soutěžit o fotbalové dresy a účast v turnaji

10.07.2012 11:42

Značka Hostan, nejvyhledávanější mezi spotřebiteli zejména na Znojemsku i Třebíčsku, přichází na začátku letošních prázdnin s novinkou. Hostan Hradní se začne pouze ve vybraných prodejnách prodávat v oblíbeném balení, 1,5 litrové Maxilahvi ze speciálního pivního plastu.

 
„Pivo v Maxilahvích je pro svou praktičnost na trhu vyhledávané dlouhodobě. Vycházíme proto spotřebitelům vstříc a nabízíme jim jejich tři oblíbené Hostany v jedné lahvi. Protože chceme uspokojit poptávku i na odlehlejších místech, Maxilahve s Hostanem Hradním se zatím budou prodávat výhradně v síti prodejen COOP od druhého červencového týdne,“ konstatovala manažerka Daniela Klančíková ze společnosti HEINEKEN, která má regionální značku Hostan na starosti.
 
Jedenáctistupňový ležák Hostan Hradní se vyznačuje lahodnou, plnou jemně chmelovou chutí a vůní s dokonalým řízem. Vyrábí se podle klasické receptury z nejlepšího moravského sladu a žateckého aromatického chmele. Mezi pivaři zejména na Znojemsku se těší velké popularitě, chutná ovšem i odborníkům. V roce 2011 získal Hostan Hradní celkem dvě druhá místa na prestižních degustačních soutěžích, Pivu České republiky v Českých Budějovicích a Dočesné v Žatci.
 
Hostan Hradní se prodává v sudech i skleněných lahvích. V několika hospodách na Znojemsku si štamgasti vychutnávají Hostan Hradní také z tanku.
 
Od začátku července dále značka Hostan pro své spotřebitele připravila novou soutěž. Zájemci o fotbalové trenky a triko sbírají víčka z lahví Hostan. Když jich nashromáždí 60, vymění je u speciální hlídky za výhru. Jedno víčko z Maxilahve platí za dvě obyčejná. Další možností je nasbírat víček 30 a přihlásit se do turnaje o špičkové fotbalové stoly. Podrobné informace o soutěži včetně výskytu hlídek zájemci naleznou na webových stránkách www.hostan.cz.
 
Zdroj: tisková zpráva pivvaru Heineken