Festival Moravské hrady.cz začínají o víkendu na hradě Veveří nedaleko Brna

13.08.2012 08:36

O víkendu 10. a 11. srpna začíná prázdninové putování po moravských hradech. Partnerem Moravských hradů.cz je už léta značka Starobrno, která tak přispívá k neopakovatelné atmosféře koncertů předních hudebních skupin v impozantním prostředí moravských památek. Vedle skvělého nepasterizovaného Starobrna se návštěvníci mohou těšit na zásadní novinky letošního roku, točené Zlatopramen Radler citron i pomeranč se zázvorem, které si mezi spotřebiteli rychle získaly velkou oblibu.

 
V průběhu srpna Moravské hrady.cz dále zavítají do Hradce nad Moravicí v Moravskoslezském kraji (17. a 18. 8.) a na hrad Bouzov v Olomouckém kraji (31. 8. – 1. 9.).
 
„Našeho partnerství na Moravských hradech.cz si velmi ceníme. Letošní hudební nabídka je opravdu skvělá. Buty, Chinaski, Mandrage, Mig 21, Monkey Business, No Name, Visací zámek, z dalších interpretů Tomáš Klus, David Koller...a to jsem zdaleka nevyjmenovala všechny. Doufáme, že k této skvělé muzice dostanou chuť na nepasterizované Starobrno,“ uvedla Silvie Jacquesová, která má za pivovar Starobrno pořádání akce na starosti.
 
O oblibě Moravských hradů.cz svědčí i loňská vysoká návštěvnost: poslouchat skvělou muziku a dát si pivo Starobrno přijelo na 15 000 lidí.
 
V průběhu července se festival uskutečnil i v Čechách. České hrady.cz se konaly na Točníku ve Středočeském kraji, Švihově na Plzeňsku, Kunětické hoře na Pardubicku a Rožmberku nad Vltavou v Jihočeském kraji. Festival se do Čech na skok vrátí 24. – 25. 8., a to na hrad Bezděz v Libereckém kraji. Hlavním partnerem Českých hradů.cz je značka Krušovice.
 
Zdroj: tisková zpráva pivovaru Heineken Čr